Tyylikäs ja ammattimainen
12 numeron näytöllä varustettu AS-2200 on sekä tyylikäs että käytännöllinen. Sulavalinjaisen kaareva runko on ammattimaisen näköinen, ja laskin sopii kätevästi työpöydälle tai hyllyyn.

Säädettävä näyttö
Suuri ja kirkas säädettävä nestekidenäyttö ehkäisee heijastumia. Parhaan luettavuuden saavuttamiseksi näyttöä voidaan kääntää eri valaistusolosuhteisiin sopivaksi.

Ympäristön huomioiva
Tyylikkyyttä ei ole luotu ympäristön kustannuksella. AS-2200-laskimen kuoret on valmistettu kierrätetystä Canon-kopiokonemateriaalista, ja akku on elohopeaton. Laskin sopii hyvin niin julkisen sektorin kuin yksityistenkin yritysten käyttöön. Se soveltuu kaikille vastuuntuntoisille, vihreitä arvoja kannattaville yrityksille, oppilaitoksille ja kuluttajille.

Säästää energiaa
Kaksi virtalähdettä - valokenno ja elohopeaton akku - takaavat energiatehokkuuden ja luotettavuuden eri valaistusolosuhteissa. Kun AS-2200 ei ole käytössä, automaattinen virrankatkaisutoiminto katkaisee virran ja säästää näin energiaa.

Monipuoliset toiminnot
AS-2200-laskimessa on monipuoliset toiminnot. Liukukytkimen ansiosta desimaalikohdan valinta ja pyöristys käyvät kätevästi. Kokonaissumman muisti kerää automaattisesti kokonaissummat. Muita käteviä ominaisuuksia ovat mm. korotus, lukujen vaihto sekä kaikki tavalliset toiminnot, joita Canon-laskimissa on totuttu näkemään.

Canon AS-2200. Kotelo: Työpöytä, Malli: Näyttölaskin. Luvut: 12 lukua, Näyttön kallistus. Voitonlaskenta. Voimanlähde: Akku. Tuotteen väri: Musta
Paino 212 g
Malli Näyttölaskin
Tuotteen syvyys 198 mm
Tuotteen leveys 140 mm
Kotelo Työpöytä
Tuotteen väri Musta
Tuotteen korkeus 34 mm
Automaattinen virrankatkaisu Kyllä
Rannetuki Ei
Pariston malli LR44
Näytön taustavalo Ei
Tuettu paristojen lukumäärä 1
Ohjaustyyppi Painikkeet
Muistityyppi M+, M-, RM/CM
USB-portti Ei
Näytön koko 91,5 x 23,8 mm
Voimanlähde Akku
Kansi Ei
Toinen näyttö Ei
Luvut 12 lukua
Näytön kirjainkoko 18,5 x 6,01 mm
Näyttön kallistus Kyllä
Voitonlaskenta Kyllä

Kirjoita oma arvostelusi

Kirjoita oma arvostelusi

Katso myös