Suuri kallistettu nestekidenäyttö
Tässä muotoilultaan kaarevassa 12 numeron laskimessa on suuri, kallistettu nestekidenäyttö, joten numerot on helppo lukea yhdellä silmäyksellä monissa eri valaistusolosuhteissa. Selkeän näppäimistön ja isojen värinäppäinten ansiosta numeroiden syöttö on helppoa ja näppäilyvirheitä tapahtuu vähemmän.

Ammattimaista tyyliä
Pienikokoinen ja kevyt tummanharmaa laskin näyttää tehokkaalta ja ammattimaiselta. Se mahtuu hyvin työpöydälle tai hyllylle.

Etua vihreydestä
Laskimen muovikotelo on valmistettu Canonin kierrätetystä kopiokonemateriaalista, joten se on sekä ympäristöystävällinen että tehokas. Se on hyvä ratkaisu niin julkisen sektorin kuin yksityistenkin yritysten käyttöön, jos vihreät arvot ovat yritykselle tärkeitä. Se soveltuu kaikille vastuuntuntoisille yrityksille, oppilaitoksille ja kenelle tahansa ympäristötietoiselle kuluttajalle.

Säästää energiaa
Kahden virtalähteen laskin sekä valokenno- että paristokäyttö ei jätä pulaan heikossakaan valaistuksessa. Virransäästötoiminto katkaisee laskimesta automaattisesti virran, kun laskinta ei ole käytetty noin 7 minuuttiin.

Canon AS-120. Kotelo: Tasku, Malli: Näyttölaskin. Luvut: 12 lukua. Tuotteen väri: Harmaa
Paino 108 g
Malli Näyttölaskin
Kotelo Tasku
Tuotteen väri Harmaa
Mitat (LxSxK) 100 x 145 x 33,5 mm
Automaattinen virrankatkaisu Kyllä
Pariston malli LR44
Tuettu paristojen lukumäärä 1
Muistityyppi M+, M-, RM/CM
Näytön koko 72,8 x 22,3 mm
Luvut 12 lukua
Luvunerottaja Kyllä
Näytön kirjainkoko 18 x 4,6 mm
Pilkku numeromerkin erottava formaatti Standardi (3 lukua)

Kirjoita oma arvostelusi

Kirjoita oma arvostelusi

Katso myös