Soita 010 422 1316

Huollon aukioloajat Ark. 9-17  

HUOLTO

Tietokone hidastelee? Haittaohjelmat vilkuttelevat kummallisia ikkunoita? Virustorjunta päivittämättä? On aika huoltaa tietokone! Huollamme ammattitaidolla pöytäkoneet, kannettavat tietokoneet ja tabletit.

Aina tietokonetta ei tarvitse ongelmien yllättäessä vaihtaa uuteen. Selvitämme viat vanhemmistakin koneista. Teemme myös lausunnot vakuutusyhtiölle.

Myymälämme ansiosta varaosat löytyvät usein jo suoraan hyllystä, eikä sinun tarvitse olla pitkiä aikoja ilman konetta tai laitettasi. Tarvittaessa tulemme tekemään huollon myös paikan päälle.

VUOSIHUOLTO

Tietokone vaatii aika ajoin huoltoa ja päivitystä. Vaikka näkyviä vikoja ei koneessa olisikaan, jo päivittämättömät virustorjuntaohjelmat voivat aiheuttaa yllättäviä ongelmia. Tutustu vuosihuoltoon ja pidä tietokoneesi hyvässä kunnossa!

Tietokoneesi vuosihuolto 49 € / kerta.

Vuosihuollossamme tarkistamme muun muassa tietoturvaohjelmiston sekä langattoman ja kiinteän verkon toimivuuden. Käymme myös läpi tietokoneen laitteiston yleisesti sekä tarkistamme käyttöjärjestelmän tilan ja ohjelmien päivitykset.

HUOLTOHINNASTO

Vuosihuolto 49 €

Huoltotyö 65 € / tunti

Ohjelmistopuolen vianselvitys 49 €

Laitteistopuolen vianselvitys 79 €

Vakuutusyhtiölausunto 99 € 

Käyttöjärjestelmän asennus 65 €

Uuden tietokoneen esiasennus käyttövalmiiksi 30 €

Huollon välitön aloitus 99 € (Huoltojonon ohitus)

Sijaiskone huollon ajaksi

Tarjoamme kannettavan tietokoneen kiinteään 10€ hintaan koko huollon ajaksi.

Ota yhteyttä

Varaa vuosihuolto tai tilaa huolto ongelmatilanteissa: p. 010 422 1316 arkisin klo 9-17