DATATRONIC - PALVELEVA TIETOKONELIIKE

Huolto

Huolto

Tietokone hidastelee? Haittaohjelmat vilkuttelevat kummallisia ikkunoita? Virustorjunta päivittämättä? On aika huoltaa tietokone! Huollamme ammattitaidolla pöytäkoneet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja puhelimet.

Aina tietokonetta ei tarvitse ongelmien yllättäessä vaihtaa uuteen. Selvitämme viat vanhemmistakin koneista. Teemme myös lausunnot vakuutusyhtiölle.

Myymälämme ansiosta varaosat löytyvät usein jo suoraan hyllystä, eikä sinun tarvitse olla pitkiä aikoja ilman konetta tai laitettasi. Tarvittaessa tulemme tekemään huollon myös paikan päälle.

Vuosihuolto

Vuosihuolto

Tietokone vaatii aika ajoin huoltoa ja päivitystä. Vaikka näkyviä vikoja ei koneessa olisikaan, jo päivittämättömät virustorjuntaohjelmat voivat aiheuttaa yllättäviä ongelmia. Tutustu vuosihuoltoon ja pidä tietokoneesi hyvässä kunnossa!

Tietokoneesi vuosihuolto joko etäyhteydellä tai paikan päällä tehtynä 49 € / kerta.

Vuosihuollossamme tarkistamme muun muassa tietoturvaohjelmiston sekä langattoman ja kiinteän verkon toimivuuden. Käymme myös läpi tietokoneen laitteiston yleisesti sekä tarkistamme käyttöjärjestelmän tilan ja ohjelmien päivitykset.

Kotikäynnit

Kotikäynnit

Aina ei ole aikaa ja mahdollisuuksia tuoda konetta huoltoon. Ei hätää, Datatronic tulee paikan päälle huoltamaan tietokoneesi!

Kotikäynnit

Etätuki

Tarjoamme kattavan etähuoltopalvelun, oli kyse sitten vikatilanteiden selvittämistä tai yleisesti käytönopastusta. Lue lisää »

Sijaiskone

Sijaiskone huollon ajaksi

Tarjoamme laadukkaan ja tehokkaan HP 4350s kannettavan tietokoneen kiinteään 10 € hintaan koko huollon ajaksi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Varaa vuosihuolto tai tilaa huolto ongelmatilanteissa:
p. 010 422 1316 arkisin klo 9-17